Cultuurfonds Kampen

Het Cultuurfonds Kampen ondersteunt onderscheidende projecten op het gebied van kunst en cultuur in Kampen. Het is opgezet voor de lokale gemeenschap door de gemeente Kampen en het Prins Bernhard Cultuurfonds. De projecten worden beoordeeld door inwoners uit de gemeente. Ook geven zij samen met de cultuurmakelaar Kampen advies aan inwoners en organisaties uit de gemeente Kampen die een cultureel project gaan uitvoeren.

Het Cultuurfonds Kampen stimuleert een toename van cultuurdeelname door de lokale bevolking en wil samen met andere initiatieven en instellingen zoals het ‘Departement Kampen van de Maatschappij tot Nut van het Algemeen’, de stad Kampen, IJsselmuiden en alle kernen als een aantrekkelijke, bruisende en levende gemeenschap op de kaart zetten.

Meer info over het Cultuurfonds Kampen en over het aanvragen van een bijdrage zie www.cultuurfonds.nl/fonds/cultuurfonds-kampen

Indien u de kunst en cultuur in onze gemeente een warm hart toedraagt en zich kunt vinden in de hierboven omschreven doelstelling, is het mogelijk een bedrag te doneren aan het Cultuurfonds Kampen.

kampen.geefaanfonds.nl